® OEPM

Des
1992
treballant per Vostè

Les nostres línies de productes propis es basen en la nostra marca registrada OSI amb la mateixa llicència nostres desenvolupaments de maquinari i programari, a l'àrea d'utilitats facilitem alguns desenvolupaments i demostracions dels nostres programes com a referent dels nostres treballs.

Els productes que distribuïm són comercialitzats atraves dels nostres portals a internet ja sigui www.tiendavip.com o www.osishop.com per al públic en general i amb un equip de vendes especialitzat per a la PIME i la Gran Empresa

L'àrea de consultoria la desenvolupem amb acords amb companyies líders en el sector i prestigioses companyies de consultoria, aportant el nostre coneixement per a l'èxit en els nostres projectes.

En la divisió d'Internet proporcionem des del disseny personalitzat i exclusiu en les Tegnologia més actuals fins als servidors dedicats si així ho requereix el nostre client.

Des dels nostres inicis vam entendre que les necessitats dels clients es basen en solucions multidisciplinars, sent el nostre objectiu poder subministrar als mateixos tot el ventall d'especialitzacions que les tecnologies de la informació requereixen.